Széchényi pályázatok

Csatolmány: 
Body: 

Kedvezményezett neve: Piliscsév Község Önkormányzata
Projekt címe: Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Piliscséven
Projekt azonosító száma: TOP-4.2.1-15-KO1-2016-00007
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.09.30.
A támogatás összege: 60 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 100% 

A projekt tartalmának bemutatása:

A Piliscséven működő szociális alapszolgáltatások fenntartója a Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás. A házi segítségnyújtást, az étkeztetési szolgáltatást és a nappali ellátást a Társulás keretei között működő Dorog és térsége Szociális Alapellátó Szolgálat, a családsegítő szolgáltatást pedig a Dorog és térsége Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat által biztosítja.

Piliscsév Község Önkormányzata a szociális alapellátás feladatait jelenleg az Iskola u. 10. szám alatt található leromlott állapotú, a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő épületben látja el, a családsegítő szolgálat pedig az óvodában, külön irodahelyiségben működik.

Az Önkormányzat célja, hogy a vissza nem térítendő európai uniós támogatásból a Hősök tere 9. szám alatt található funkcióját vesztett, használaton kívüli épület átalakításával, akadálymentesítésével, a szükséges bútorok, berendezések, valamint gépjárművek beszerzésével létrehozza a piliscsévi Szociális Alapellátó Központot.

A fejlesztésnek köszönhetően a településen a szolgáltatások egy helyen működnek majd, azok mindenki számára egyenlő eséllyel elérhetővé válnak, továbbá a munkatársak kulturált, kellemes körülmények között végezhetik feladataikat, fogadhatják az ügyfeleket.

 

Pinizsi | Horváth | Zoltán

PCsev Design, Supervisor by ES-World

Copyright © 2012. All Rights Reserved.